Yeay!! New Header ^_^


Hai Readers!!!
       Fatin rasa hampa pun dah perasan kowt adanya header baru Fatin ni time masuk blog Fatin ni kan hee. Header ni Fatin baru ja letak semalam. Tetiba ja mood mengedit datang semalam. So, that's why header ni ada kat atas ni hihi. 

     Untuk blog baru ni headernya Fatin edit simple ja. Malas nak renyah2 edit macam-macam haha. So, Fatin buat yang paling senang dan sedap mata Fatin ni memandang. Bagi Fatin header Fatin buat ni dah ok dah. Tak tau la pulak kalau dari pandangan mata anda semua macam mana kan hee :)

p/s : Dah tengokkan header Fatin ni. Okey tak? hee


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Lot of CikNanie

4 comments:

  1. nice blog layout! cewahhh.. btw selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. haah buat sendiri akak..tapi simple ja ni hehe
      tu pun banyak search gambar kat google dan gabung kan ja hee..tq akak :D

      Delete

Thanks 4 comment 。◕ ‿ ◕ 。
Have a nice day !!!

 
COPYRIGHT by CikNanie ^_^